6 درس بزرگ درمورد ثروت

اگر ثروتمندانی که به وسیله ارثیه خانوادگی به ثروت رسیده اند را فاکتور بگیریم، افراد به دو دسته تقسیم می شوند: عده ای به اوج موفقیت می رسند و حساب های بانکی شان روز به روز پر تر می شود و عده ای دیگر، زندگی ای معمولی دارند و مشغول دست و پنجه نرم کردن با شرایط اقتصادی، بیکاری و یا دیگر مشکلات هستند. مطمئنا چند تفاوت عمیق بین افراد ثروتمند و فقیر وجود دارد. اگر بخواهیم خیلی ساده بگوییم همه چیز از طرز فکر افراد شروع می شود. در این مطلب 6 مورد از تفاوت های فکری بین افراد فقیر و ثروتمند را بررسی می کنیم.
1_ افراد معمولی از تلویزیون الگو میگیرند، افراد ثروتمند از کتاب
یک فرد ثروتمند باید ساخته شود. شما در ابتدا باید طرز فکر خود را وسیع تر کنید، جهان شما نباید محدود و برگرفته از الگوهایی باشد که دولتها و رسانهها به شما القا می کنند. من اعتقاد دارم اکثر افراد جامعه بدون اینکه خودشان متوجه شوند؛ برده تلویزیون هستند. اگر دقت کرده باشید در خانه افراد معمولی همیشه تلویزیون روشن است! در نتیجه آنها به صورت شبانه روز تحت تاثیر مطالبی هستند که توسط تلویزیون تنظیم شده و به آنها القا می گردد. اخبار، فیلم ها و بحث های مختلف همانند آینه برای افراد معمولی است. اما ثروتمندان به هیچ وجه این اشتباه را نمیکنند آنها به جای تماشای تلویزیون و مطالب دیکته شده توسط رسانه ها به مطالعه روی می آوردند، یک فرد ثروتمند به خوبی می داند که قدرت و ثروت اصلی در دانش و آگاهی است به همین دلیل برای تقویت شخصیت خودش مشغول مطالعه میشود.
تکنیک راهبردی شما هم میتوانید از همین حالا شروع به خواندن کتاب کنید اما اگر خواندن کتاب برایتان دشوار است می توانید خلاصه ی بهترین کتاب های دنیا را در سایت های مختلف مطالعه کنید.

2_ افراد معمولی دیگران را مقصر می دانند افراد ثروتمند خودشان را
اگر دقت کرده باشید افراد معمولی از همان موقعی که از خواب بیدار میشوند، در اتوبوس در مسیر رسیدن به محل کار و … مشغول گله و شکایت از دیگران و دولتها هستند. آنها علت تمامی مشکلات زندگی خود را دیگران و دولت می دانند! پس چگونه عده ای هستند که در همین کشور زندگی می کنند اما ثروتمند هستند؟ در واقع موضوع اصلی عدم مسئولیت پذیری است، این افراد مشکلات خود را به گردن دیگران می اندازند تا از تلاش کردن برای حل مشکلات خود دست بکشند . اما افراد ثروتمند تنها خود را مسئول و مقصر اشتباهات خویش می دانند و خود را موظف می دانند که برای رفع آن مشکلات تلاش کنند. در واقع پذیرش مسئولیت کار یکی از عوامل موفقیت فردی محسوب می شود.
3_ افراد معمولی پس انداز میکنند؛ افراد ثروتمند سرمایه گذاری
افرادی که در آمد کمی دارند اصولا تلاش می کنند تا در زندگی پس انداز کنند. آنها از تفریحاتشان می گذرند، لباس های گران نمیخرند و به رستوران های خوب نمی روند تا بتوانند در پایان سال چند میلیون تومان پول پس انداز کنند. اگر شما هم جز این دسته از افراد هستید آیا تا به حال با خود فکر کرده اید که چرا با این وجود نمی توانید ثروتمند شوید. اگر شما ماهی یک میلیون تومان هم پس انداز کنید در پایان سال 12 میلیون دارید و 16 سال طول میکشد تا 200 میلیون تومان جمع کند. در آن زمان هم ارزش پول شما کمتر از یک سوم شده است. ثروتمندان به هیچ وجه پس انداز نمیکنند، آنها تمرکز اصلی خود را روی سرمایه گذاری میگذارند. درواقع برای هر ریالی که در می آوند نقشه ای میکشند که چطور آن را سرمایه گذاری کنند. این سرمایه گذاری میتواند در قالب خرید سهام، اوراق مشارکت، خرید زمین و …. باشد. همینطور که پول افراد معمولی در بانک در حال خوابیدن است، پول افراد ثروتمند در سرمایه گذاری در حال زادوولد است و مدام تکثیر میشود.

4_ افراد ثروتنمد بر این باورند که خودشان همه چیز را میسازند، افراد معمولی بر این باورند که زندگی برایشان تصمیم میگیرد
اکثر افراد این حرف را تایید میکنند و قبول دارند اما مسئله اینجاست که آیا اعمال و رفتار شما هم این موضوع را خواهد گفت؟ اگر بر این باور هستید که میتوانید مسیر زندگی خود را کنترل کنید پس به گونه ای رفتار کنید که به همان جایی که دوست دارید برسید، اما اگر این موضوع را درست نمی دانید پس شما باور خواهید داشت که قربانی اتفاقات خواسته و ناخواسته ی زندگی هستید و این همان تفاوت ذهنی و فکر افراد فقیر و ثروتمند است. البته راه ساده تر این است که باور کنیم، سیلاب زندگی ما را به هر جا که دلش بخواهد می برد. تقصیر شما نیست که چاق یا فقیر هستید یا نمی توانید یک همسر خوب پیدا کنید. همه ی این ها نتایج اتفاقات بدی هستند که برای شما افتاده اند. شما فقط با کارت هایی که به طور شانسی به دستتان افتاده است بازی می کنید.
5_ ثروتمندان به این فکر می کنند که چگونه درآمد خود را بیشتر کنند، اما افراد معمولی به این فکر می کنند که چگونه کمتر خرج کنند
ثروتمندان فرق 1 ریال کمتر و بیشتر را بهخوبی درک میکنند. اما معنای این حرف خسیسبودن آنها نیست. اتفاقا خساست یکی از صفاتی است که نمیگذارد شما پولدار شوید. لباس ابرپولدارها معمولا ساده و ثابت است. اما آنها مخارج مهمتر و بهتری دارند. در سطح یک، برای آنکه هزینههای خود را کم کنید باید وقت و انرژی زیادی بگذارید. اینکه کدام فروشگاه فلان کالا را هزارتومان ارزانتر میدهد، یا نیم ساعت صرف وقت برای پیدا کردن ارزانترین رستوران، خود شامل هزینه است. در اصلاح اقتصاد به این هزینه «هزینه فرصت» میگویند. شاید در نیم ساعت بتوانید 50 هزار تومان کار کنید اما این وقت را برای پیدا کردن رستورانی که غذایش 5 هزار تومان کمتر است تلف میکنید. ثروتمندان بجای آنکه به این فکر کنند که چطور میتوانند 50 تومان کمتر خرجکنند، به فکر این هستند که چطور میتواند درآمد امسال خود را 5 برابر کنند.

6_ افراد ثروتمند فرصت ها را می بینند و بر روی نتیجه تمرکز می کنند؛ اما افراد معمولی موانع را می بینند و بر روی ریسک ها تمرکز می کنند
فقرا ضررهای یک ماجرا را می بینند و به وسیله ی صدای ترسِ درونی خود کنترل می شوند. در صورتی که ثروتمندان رشد و توسعه ی بالقوه را می بینند، مسئولیت زندگی خودشان را بر عهده می گیرند و با این تفکر که «من می توانم این روند را به موفقیت تبدیل کنم» به سمت جلو می روند و عمل می کنند. افرد ثروتمند هرچقدر که نیاز باشد به کارشان متعهد هستند. نهایتا به این می رسند که: «اگر من این کار نکنم، پس چه کسی خواهد کرد؟»
دیدگاهتان را بنویسید